Om Maria Paavola

Hej, och varmt välkomna till min blogg! Jag är en tjej i mina bästa år – yrkeskvinna, mamma till två små barn och en person som har många saker på gång i livet. Utan att jag märkt det har kilona satt sig runt midjan, och livet känns tyngre än tidigare. Min kondis är inte som den varit förr. Det börjar bli dags för mig att ta itu med saken, och lägga om mina vanor för att börja leva lite hälsosammare igen! Här får ni följa med på min väg mot ett hälsosammare liv, både i mot- och medgång. Jag skall börja äta hälsosammare och se till att få in lite mer vardagsmotion och träning i mitt schema. Lämna gärna kommentarer eller tips om ni själva har varit med om samma resa som jag inleder nu. Jag kommer att dela med mig av tips som fungerar för mig, och försöka prova på nya saker för att hitta grejer som jag gillar.

Etikettera:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *